Frisør Rødby

Mangler du en frisør i Rødby, så tag turen forbi brdr. Rölink i Nykøbing. Vi er top uddannede af de bedste frisører i Danmark, og vi kan klare enhver opgave du måtte have til os. Trænger det lange hår til et friskt pust, eller overvejer du noget helt andet – så er du landet det rette sted. Vi har hovedet fuldt af ideer, så vi skal nok finde den frisure du ønsker.

Leder du efter en frisør i Rødby, så er turen til Nykøbing det hele værd, da vi ikke kun sørger for klipning i høj kvalitet, men også en unik atmosfære fra det øjeblik du træder ind i vores salon. Den unikke atmosfære kommer fra de gamle møbler, og de specielle produkter.

Den gode oplevelse er altid i fokus hos os, så vi lover dig en unik stemning der vil give dig lyst til at komme igen.

Hvis du har nogle spørgsmål, om det så er om styling af håret, pleje eller klipning, så kom forbi salonen i Nykøbing F. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål, uanset hvad det måtte være.

Mangler du en frisør i Rødby? Tag turen forbi brdr. Rölink i Nykøbing F – vi garanterer dig et godt resultat og en god oplevelse. Bestil tid til en oplevelse hos brdr. Rölink lige her.

Book tid her