Whisky og barbering i Bordershoppen

Fredag d. 15 og lørdag d. 16. april var vi en tur i Bordershoppen, Puttgarden, hvor vi deltog i Whisky festivalen afholdt af Bordershoppen selv.

Dagen var fyldt med en masse friske, glade og til tider fulde mennesker, der i fulde drag nød godt af prøvesmagningerne, samt den frie barbering (hvis man ser bort fra de 100,- i entré).

Whisky Festivalen bød på en nogle af verdenens mest sjældne og eksklusive whiskyer, med lidt over 300 varianter fra hele verdenen. BorderShop Puttgarden har nemlig et af Nordeuropas største udvalg af forskellige whisky i forskellige prisklasser, så der var rig mulighed for at smage whiskyer fra hele kloden. Og heldigvis havde de en masse eksperter klar ved de forskellige stande til at hjælpe os med finde, hvad der meget vel kunne være nogle nye favoritter.

barbering brdr. Rolink

Næste gang du skal barberes

Fra en frisørs perspektiv, fik vi rig mulighed for at bonde med nye såvel som eksisterende kunder. Selvfølgelig skulle vi også selv en tur rundt og smage på whisky, for at finde ny inspiration til salonen, og rigtigt nok blev det til nye varianter, du har mulighed for at smage, næste gang du kigger ned til en klipning eller barbering i Langgade.

Vigtigheden af mænds grooming

På andendagen havde vi også den store fornøjelse af at blive interviewet af Radio Sydhavsøerne. Her blev der bl.a. spurgt ind til vigtigheden af mænds grooming og hvorfor folk kommer ind til os, hvor vi fortalte lidt om rettelse af skæg, lige indtil vi blev afbrudt af en sækkepibe.

Helt klart en fantastisk god og hyggelig mulighed, hvor vi fik lov til at møde en masse nye og dejlige mennesker. Bestemt en mulighed, vil benytte igen. Vi vender nemlig tilbage til BorderShoppen Whisky Festival igen i løbet af efteråret, hvor endnu et arrangement vil finde sted.